Real Madridissa haikaillaan yhä Cristiano Ronaldon perään – ”Hän on maailman paras”

© Kuva: Getty Images

Espanjan mahtiseura Real Madrid on joutunut toteamaan, että seuran kesällä jättänyt Cristiano Ronaldo vei monta maalia mukanaan siirtyessään Juventukseen.

Los Blancos on kärsinyt kauden aikana aika ajoin myös tehottomuudesta, ja portugalilainen Ronaldo, 34, olisi toivottu mies kärkipäähän. Ronaldo on osunutu Juventukselle pelkästään Serie A:ssa 19 kertaa tällä kaudella.

Ronaldo oli viime Mestarien liigan ottelussa suuri sankari. Hän teki Juventuksen kaikki kolme maalia 3-0-voitossa Atletico Madridista ja vei ”Vanhan rouvan” maailman arvostetuimman seurajoukkuekilpailun puolivälieriin.

Real Madridissa yhä pelaava keskikenttämies Casemiro puhui toimittajille Brasilian ja Panaman välisen harjoitusmaaottelun jälkeen siitä, millaista elämä nykyisin on madridilaisseurassa ilman ”CR7:aa”.

– Cristiano Ronaldo? Totta kai kaipaamme häntä – kuten mikä tahansa joukkue kaipaisi. Hän on maailman paras. Oli todellinen nautinto pelata hänen kanssaan, mutta nyt hän ei enää ole Real Madridin pelaaja, Casemiro sanoi espanjalaisen AS:n mukaan.

Ronaldo tuskin palaa enää urallaan Real Madridiin, mutta yhden mieluisan paluumuuttajan valkopaidat saivat hiljattain, kun ranskalaislegenda Zinedine Zidane palasi seuran päävalmentajaksi.

Zidane voitti Realissa historialliset kolme peräkkäistä Mestarien liigaa ennen kuin jätti seuran omasta tahdostaan viime keväänä.

– Tunsimme jo entuudestaan hänen filosofiansa ja työskentelytapansa. Hän on seuraikoni niin pelaajana kuin valmentajana. Kaikki kunnioittavat häntä ja hän on tullut takaisin tehdäkseen parhaansa, Casemiro päätti.