Real Madrid voitti tiistaina AS Roman Roomassa 2-0 ja eteni sen myötä Mestarien liigan neljännesvälieriin.

Valkopaitojen voitto ja jatkoon eteneminen oli kaikkea muuta kuin yllättävää, onhan Los Blancos voittanut maailman arvostetuimman seurajoukkuekilpailun kolmesti peräkkäin.

Yllätys oli sen sijaan se, ettei keskikenttäpelaaja Isco ollut edes kokoonpanossa, vaikka on täydessä kunnossa. Miksi ihmeessä manageri Santiago Solari hyllytti Espanjan maajoukkuemiehen?

Solari kertoi espanjalaismedialle pelin jälkeen, että päätös Iscon tiputtamisesta oli puhtaasti taktinen.

Toimittaja Manolo Lama taustoitti asiaa omasta kulmastaan espanjalaisen radioaseman COPEn El Partidazo show-ssa. Laman mukaan viime viikonloppuna saattoi tapahtua selkkaus, joka johti Solarin päätökseen tiputtaa Isco kokoonpanosta.

– Syy, miksi hänet tiputettiin Roomassa oli kunnioituksen puute Solaria kohtaan, mikä saattoi tapahtua viime viikonloppuna, Lama sanoi AS:n mukaan.

Isco nähtiin kuitenkin Roomassa. Laman mukaan hän lähti mukaan siksi, että Solari halusi välttää mahdolliset väittelyt aiheesta.

– Ideana ei ollut se, että hän matkustaa Roomaan. Mutta lopulta niin kävikin, jotta hänestä ei tulisi huomion keskipiste, Lama selitti.

Useat mediat ovat uutisoineet jo ennen tiistaita Iscon etsivän uutta seuraa ja haluavan siirtyä pois Realista jo tammikuun siirtoikkunassa.