Real Madrid voitti tiistain myöhäisillassa Mestarien liigan lilliputteihin kuuluvan Viktoria Plzenin lukemin 2-1. Marcan mukaan voitto tarkoitti sitä, että Realin päävalmentaja Julen Lopetegui jatkaa seuran peräsimessä ainakin sunnuntain El Clasicoon asti.

Realilla on takana vaikeat viime viikot, sillä ennen Plzen-kamppailua joukkue ei ollut saanut voittoa edelliseen viiteen otteluun. Tiistain tulos toi seuralle helpotusta.

– Pääsemme hiljalleen vauhtiin. Toivottavasti tilanne rauhoittuu, kun joukkue alkaa voittamaan enemmän. Tässä pelissä tavoitteena oli vain saada voitto äärimmäisen hankalissa olosuhteissa. Me edelleen tuhlaamme hyviä maalipaikkoja, mutta voitto ei ollut uhattuna, Lopetegui sanoi pressille ottelun jälkeen.

– Voitottoman putken aikana tulee heikkoja hetkiä. Siksi voittaminen oli nyt niin tärkeää. Olo tuntuu hyvältä, koska saimme kolme pistettä.

– Olen ihan kunnossa, kiitos kysymästä. Olen paljon iloisempi kuin Levante-pelin jälkeen, koska nyt saimme putkemme poikki. Olisimme ansainneet voittaa paljon isommallakin erolla, valmentaja arvioi.

Sunnuntain Barcelona-ottelu voi olla Lopeteguin työpaikan kannalta ratkaiseva. Barca on karannut La Ligassa Realilta jo neljän pisteen päähän, joten tappiota madridilaiset eivät voi ottelusta ottaa.