Real Madridin laidalla vastuusta Zinedinen Zidanen aikakaudella nauttinut Lucas Vazquez on pudonnut tyystin parrasvaloista. Uusi päävalmentaja Julen Lopetegui ei ole löytänyt roolia 27-vuotiaalle espanjalaislaiturille.

Vazquez on joutunut tyytymään jämäminuutteihin, jonka myötä tehojakaan ei ole tullut. Vikkeläkinttuinen pelimies ei ole tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen.

– Tietenkin haluaisin pelata enemmän. Kaikki haluavat saada peliaikaa. Minun on yksinkertaisesti jatkettava työntekoa hyvällä moraalilla ja onnistuttava näytönpaikoissa, joita toivottavasti ilmaantuu, Vazquez pohti lehdistölle.

Real Madrid on ollut viime ajat pienoisessa kriisissä. Joukkue ei ole tehnyt maaliakaan viimeiseiseen neljään otteluun. Vazques tietää, että joukkueen on puhallettava yhteen hiileen.

– Real Madridilla on oltava hyvin yhtenäinen joukkue ja valmennusjohto. Meillä on sellainen. Real Madridissa ollaan totuttu voittamaan kaikki ottelut ja kun se ei onnistu, hälytyskellot soivat ja se on normaalia. Meidän on oltava yhtenäisiä, hän peräänkuuluttaa.