Real Madrid oli Suomen aikaa sunnuntaiyönä tyly vieras Gironalle, kun se haki maukkaan 4-1-vierasvoiton. Girona oli ottelussa se joukkue, joka meni ensin johtoon, mutta Real Madrid pääsi tuloksellisesti peliin mukaan kahdella Marco Asension hankkimalla rankkarilla. Ikoniset Sergio Ramos ja Karim Benzema ampuivat pilkut varmuudella sisään ja Real karkasi johtoon.

Gareth Bale teki Realin kolmannen maalin läpiajon päätteeksi, joka lopulta katkaisi Gironan selkärangan. Vahvassa pelivireessä ollut Bale syötti ulkosyrjällä ottelun viimeisen maalin, jonka Benzema pääsi viimeistelmään maalin edestä. Osuma näytti ensin paitsiomaalilta, mutta VAR varmisti maalin lailliseksi.

Madridilaisten maalilla pelasi jälleen Keylor Navas, eikä MM-kisoissa parhaaksi maalivahdiksi valittu Thibaut Courtois, joka siirtyi pari viikkoa sitten Chelseasta Realiin. Navas on pelannut alkukauden kaikki kolme virallista ottelua ja Chelseasta tullut belgialainen on kuluttanut penkkiä. Ensimmäisessä sarjapelissä Navas piti Getafea vastaan nollat ja Gironaa vastaan Navas oli itse varmuus, joten päävalmentaja Julen Lopeteguilla on positiivinen maalivahtiongelma.