Perjantain Viro-ottelussa 71 minuuttia pelannut Rasmus Schüller seurasi Huuhkajien maanantai-illan voitokkaan Kreikka-ottelun vaihtopenkiltä, kun tällä kertaa päävalmentaja Markku Kanerva päätti laittaa keskikentän keskustaan Tim Sparvin ja Glen Kamaran. Suomi otti täydet kolme pistettä mainion esityksen jälkeen ja 2-0-tulos saattoi jopa mairitella vierasjoukkuetta.

– Peli näytti todella hyvältä. Esitys oli meiltä todella ehjä ja ei jäänyt jossiteltavaa. Ansaittu voitto, Schüller totesi Arvokisat -sivustolle.

Suomi onnistui pitämään kreikkalaiset pois maalintekosektorilta.

– Meillä oli paikkoja tehdä enemmänkin maaleja ja me pidimme heidät pois paikoilta. Oli siinä joku hässäkkä, mutta ei mitään sen isompaa vaaraa, keskikenttäpelaaja arvioi.

Vaikka 27-vuotias espoolainen ei päässyt näyttämään kykyjään Kreikkaa vastaan, oli hän tyytyväinen joukkueen suoritukseen. Jälleen kerran.

– Me noudatetaan pelisuunnitelmaa äärimmäisen hyvin. Mun mielestä näkee, että olemme kurinalainen joukkue. Se on upeaa katseltavaa ihan penkiltäkin. Jokainen pelaaja pelaa suurella sydämellä joukkueen eteen. Se on iso vahvuus tässä jengissä ja sen takia me olemme saaneet hyviä tuloksia.