Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä nähdään historiallinen raskaansarjan ottelu Lontoon Wembley Stadiumilta, jossa kohtaavat Tyson Fury ja Dillian Whyte.

Potissa on WBC:n raskaansarjan mestaruusvyö, jota  Fury puolustaa värikkään uransa mahdollisesti viimeisessä taistelussa. Ottelu on katsottavissa PPV-otteluna osoitteessa www.viaplay.fi/ppv hintaan 49,95 €.

Luvassa on todellinen spektaakkeli kaikille nyrkkeilyn ystäville, kun kaksi raskaansarjan jättiläistä kohtaa Lontoon Wembley Stadiumilla. Paikalle katsomaan odotetaan 94 000 fanin ennätysyleisöä ja kotiyleisön edessä kohtaavat ottelijat tarjoavatkin faneilleen ja tukijoukoilleen taatusti melkoisen näytelmän.

– Tyson on ihmeellinen yhtälö; järkyttävän iso, 2 m 6 cm pituutta, syliväli 215 cm, yhdistettynä kevyen sarjan miehen taitotasoon ja lisänä taktinen osaaminen ja venymiskyky. Ja positiivisella tavalla hullu. Parhaimmillaan vastustajalla ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia, lupaa Viaplayn nyrkkeilyasiantuntija Jani Rajalin.

– Kyseessä on kaveri, joka voi sanoa tai tehdä mitä vain – koskaan ei tiedä. Toivon sydämestäni että tämä ei olisi hänen viimeinen ottelunsa. Olisin ehkä enemmän uskonut eläkepuheisiin jos kyseessä olisi ollut kaikki neljä valtaliittoa ja niiden vyöt, sitten Fury olisi voinut poistua huipulta. Ehkä poistuu hetkeksi?, Rajalin tuumii Tyson Furyn eläkesuunnitelmista.

Ottelua edeltää klo 19:30 alkava studio, jossa studioisäntä Tuomas Melingin seurassa asiantuntijoina Juho Haapoja ja Pekka Mäki. Studiossa kuullaan myös Robert Heleniuksen mietteitä tulevaisuudestaan. Illan suomenkielisestä selostuksesta vastaavat Jani Rajalin ja Antti Mäkinen.

Ottelu on katsottavissa PPV-otteluna osoitteessa www.viaplay.fi/ppv hintaan 49,95 €. Ennakkostudio käynnistyy klo 19:30.