Manchester Unitedin tilanne ei ole kovinkaan ruusuinen. Joukkue kohtaa maanantain ainoassa Valioliigaottelussa kotonaan Brentfordin Old Traffordilla. Kyseessä on pakkovoitto, sillä ManU on pudonnut pahasti kelkasta ensi kauden Mestarien liigan paikkojen suhteen ja myös alempien euro-pelien saavuttamiseksi on tehtävää jäljellä .

Joukkue on sarjassa nyt sijalla kuusi. Se ei tyydytä ketään. Uusi lehti on kuitenkin kääntymässä Old Traffordilla, kun muutoksentekijäksi hankittu maineikas Ralf Rangnick jättää tehtävänsä väliaikaisena managerina ja siirtyy neuvonantajapuolelle. Uusi manageri, hollantilainen Erik ten Hag ei ole kuitenkaan vielä neuvoja kysellyt.

– Uskoisin, että hänellä on minun puhelinnumeroni. Hänellä on vielä muutama peli Ajaxissa jäljellä, meillä on vielä kolme peliä jäljellä. Jos hän haluaa puhua kanssani ja vaihtaa mielipiteitä, milloin vain, teen sen mielelläni, Rangnick kertoi Sky Sportsille.

Eli toistaiseksi puhelin on pysynyt mykkänä. Todennäköisesti Rangnickin mielipide on jo julkisuuteenkin annettu käsitys ManU:n tulevaisuudesta: seura tarvitsee ”sydämen avoleikkauksen” ja pitkäjänteistä työtä. Jälkimmäisestä ei ole näkynyt jälkeäkään viime vuosina, joten saksalais-hollantilaisesta keskustelusta tulee varmasti mielenkiintoinen, kun henkilöt jossain vaiheessa ylipäänsä puhuvat.

ManU:n ja Brentfordin välinen kamppailu näytetään suorana lähetyksenä Elisa viihde Viaplayn palvelussa ja V-sport -kanavilla. Ottelu alkaa 22.00.