Hyundain belgialaiskuljettaja Thierry Neuville aloitti viime kauden hienosti, mutta menetti otteensa ja lopulta hänen tilallaan tiimin ykkösnyrkissä kauden päätöskilpailussa ajoi tallin kolmoskuski Dani Sordo.

Neuville voitti tiimille sen historian ensimmäisen WRC-kilpailun 2014 Saksan rallissa ja viime kauden alussa hän tappeli Ruotsin rallissa jopa voitosta ylivoimaisten Volkswagenien kanssa. Kauden loppua kohti tahti kuitenkin hiipui, MM-pisteissä Neuville oli silti viides eli paras Hyundain kuljettaja. Silti Hayden Paddonin ja kokeneen Sordon ajattaminen Hyundain ykkösautoilla Neuvillen sijaan Walesissa korpesi miestä. Neuville keskeytti kyseisen kilpailun, Sordo oli neljäs ja Paddon viides.

– Eivät he ajaneet siellä yhtään paremmin kuin minäkään, olen yhä tiimin nopein ja ykköskuski, Neuville uhoaa Autosportille.

Nevillen ajo alkoi tökkiä, kun Hyundai päätti siirtää uuden i20 WRC-auton käyttöönottamisen kauden 2015 puoliväin sijaan ensi kauden alkuun.

– Kritisoin silloin tiimiä aika voimakkaasti, ehkä se ei ollut ihan järkevää. Mielestäni se oli silti oikein tehty. Sen jälkeen asiat muuttivat minulle hiukan hankalammiksi. Mutta nyt katson vain tulevaisuuteen

Hyundai on kertonut, että se aikoo ajattaa kolmikkoa ensi kaudellakin rotaatioperiaatteella.