Englannin Southern Premier Leaguessa pelaava Merthyr Town on keskellä todella pahaa kriisiä. Seuran kirstu on tyhjä ja miltei koko ykkösjoukkueen pelaajisto tämän myötä sivussa.

Lauantaiseen vierasotteluun Chesham Unitedia vastaan ”Martyrs” joutui matkaamaan nuorten joukkueellaan ja maalilla seisoi vasta 15-vuotias Ed Hewitson. Hewitson tuskin heti unohtaa ottelua, jossa hän päästi 13 maalia ja valittiin silti ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Chesham johti jo tauolla 9-0 ja parhaimmillaan 13-0 ennen Merthyrin kavennusta. Jacob Flowerin kavennusmaali ei toki lopputulosta muuttanut, mutta koko joukkueen taistelu sai ansaittua ylistystä myös kotijoukkueelta.

Merthyr Town selvensi myös tilannetta ottelun jälkeen kertomalla, että ykkösjoukkueen pelaajat olisivat olleet valmiita lähtemään pelaamaan korvauksetta, mutta managerin mukaan se ei olisi ollut reilua ammattiaan harjoittavia pelaajia kohtaan.

CUFC Fans

@cufc_generals
Brilliant from Merthyr players and fans after they score. young lads have been excellent 2nd half. Total respect for the players and fans