Argentiina ja Bosnia ja Hertzegovina avaavat F-lohkon ottelut. Ottelupari on erittäin mielenkiintoinen, sillä joukkueet lähtevät kamppailuun hyvin erilaisista lähtökohdista. Argentiina on yksi kisojen suurimmista ennakkosuosikeista, kun taas Bosnia ja Hertsegovina on ensimmäistä kertaa mukana MM-kisoissa.

Argentiina viimeisteli kuntoaan kahdessa harjoitusottelussa voittamalla ensin Trinidad ja Tobagon 3-0 ja sen jälkeen kaatui Slovenia 2-0. Bosnia sen sijaan osoitti kovuutensa kaatamalla Norsunluurannikon 2-1 ja Meksikon 1-0. Joukkueet kohtasivat toisensa marraskuussa ja tuolloin Argentiina oli vahvempi 2-0, kun Sergio Aguero iski kaksi maalia.

Ottelusta on odotettavissa viihdyttävä peli, sillä kumpikaan ei ole tottunut peruuttelemaan. Argentiinalla on Lionel Messin johdolla kisojen kovin hyökkäyskalusto, kun Messiä säestävät Aguero, Gonzalo Higuain sekä Angel di Maria. Myös Bosnian hyökkäyskalusto on kovaa luokkaa, kun Edin Dzeko porhaltaa kärjessä ja 15 maalia tällä kaudella Stuttgartille tehnyt Vedad Ibisevic vastaavat joukkueen tulivoimasta.

Bosnian päävalmentaja Safet Susic on yleensä peluuttanut kahden kärjen taktiikalla, mutta saattaa pudottaa tällä kertaa Ibisevicin pykälää alemmas ja siten valita hieman puolustusvoittoisemman taktiikan. Hyökkäyspelin kannalta tärkeässä roolissa ovat myös keskikenttäpelaajat Miralem Pjanic ja Zvjezdan Misimovic.

Jos Argentiinan hyökkäyskalusto on kisojen kovin, niin puolustuspäässä se ei pysty vastaamaan muiden mestariehdokkaiden laatuun. Puolustuslinjassa aloittanevat Pablo Zabaleta, Ezequiel Garay, Federico Fernandez ja Marcos Rojo. Lisäksi maalivahti Sergio Romero on istunut pääosan kaudesta penkillä eikä pelituntuma ole varmasti paras mahdollinen. Dzeko on sen luokan maalintekijä, että pystyy käyttämään maalipaikkansa hyväkseen jos vain saa mahdollisuuden.

Kaikki katseet kuitenkin kohdistuvat Messiin. ”Kirppu” jäi viime MM-kisoissa kokonaan ilman maaleja ja sitä edellisissä syntyi yksi osuma. Vaikka kausi Barcelonassa oli Messin kriteereillä hieman keskikertainen, odotetaan häneltä näissä kisoissa paljon. Hänen yllään on Diego Maradonan varjo, ja niin kauan kuin Messi ei ole voittanut Argentiinan kanssa maailmamestaruutta, ei hän pääse samalla tavalla kansa sydämiin.

Kisat ovat osoittaneet yllätyksellisyytensä, mutta Bosnian voitto olisi kisojen suurin shokki.