PSG tekemässä hurjaa historiaa

© Kuva: Getty Images

PSG:n kapteeni Thiago Silva uskoo vahvasti, että hänen joukkueestaan tulee ensimmäinen seura Ranskan liigan historiassa, joka ei häviä kauden aikana yhtäkään ottelua.

Pariisilaiset ovat kohta jo varmistamassa neljännen peräkkäisen liigamestaruutensa, kun he voittivat viikonloppuna Marseillen 2-1 ja ero sarjakakkoseen on huimat 24 pistettä. PSG on voittanut kauden 25 liigapelistä 22. Tappiottomia liigapelejä Laurent Blancin miehistöllä on nyt putkessa 37. Pysyäkseen koko kauden voittamattomana, selvitettävänä on vielä 13 liigapeliä.

– Olen sitä mieltä, että jos jatkamme tähän malliin, emme häviä tällä kaudella yhtään ottelua. Ei se ole varsinaisesti tavoite, mutta olisihan se aika huikea juttu, Silva sanoi BBC:n mukaan.

– En ole varma, ansaitsimmeko voiton Marseillesta, mutta niin vain voitimme jälleen. Nyt on jatkettava erittäin keskittyneesti, intohimoisesti ja nöyrästi tämä hieno kausi loppuun asti.

PSG on uskomattomassa iskussa. Sillä on takanaan kaikissa kilpailuissa 16 peräkkäistä voittoa. Joukkue on hävinnyt kymmenen viime kuukauden aikana virallisen ottelun tasan kerran, kun Real Madrid oli kotonaan Mestarien liigassa parempi 1-0.

Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella PSG kohtaa ensi tiistaina Chelsean.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.