RoPSin kapteeni Antti Okkonen loukkaantui pahasti cupin ottelussa tiistaina. Hänen pohjeluunsa murtui ja edessä on pitkä sairasloma. Paikallisvastustaja PS Kemin ulkomaalaispelaajat irvistelivät Okkosen loukkaantumisesta twitterissä erittäin tyylittömästi.

– Olisittepa nähneet hänen tekemiään vastenmielisiä taklauksia viime perjantaina. Hän oli todellinen häpeäpilkku, PS Kemin Ryan Gilligan twiittasi pari päivää sitten.

– Viime viikolla juuri Okkonen yritti katkoa kaikkien jalat ottelussa. Tämä (loukkaantuminen) oli hänelle ihan oikein, Kemin kapteeni Billy Ions puolestaan twiittaili.

Nyt kaksikko on nöyrtynyt ja pyytänyt Lapin Kansan mukaan kommenttejaan anteeksi. Twiittien sävy oli muuttunut – ehkä seurajohdon ripityksen jälkeen, kuka tietää?

– Haluaisin pyytää anteeksi viimeaikaisia twiittauksiani. Ne eivät olleet hyväksyttäviä ja olin väärässä. Toivottavasti hän toipuu pian, Ions kommentoi.

– Haluan julkisesti pyytää anteeksi viimeaikaisia twiittauksiani RoPSin pelaajan loukkaantumisesta. Ne eivät olleet hyväksyttäviä ja olin väärässä, Gilligan puolestaan nöyristeli.

Ainakin psykologinen sodankäynti on Lapissa alkanut – se tuskin vähentää jännitettä, kun joukkueet pääsevät mittelemään Pohjois-Suomen herruudesta.