Viime lauantaina pelatussa Bayern Münchenin ja SC Freiburgin välisessä bundesliigaottelussa nähtiin erikoinen tapahtuma, kun Bayern pelasi hetken 12 pelaajalla.

Vaihdon yhteydessä tapahtunut virhe huomattiin kuitenkin nopeaa ja suurseuran ylivoima kesti lopulta vain 18 sekuntia.

Corentin Tolisson ja Kingsley Comanin piti siirtyä vaihtopenkille ottelun 86. minuutilla, mutta kahden sisään tulleen pelaajan lisäksi myös Coman jatkoi väärinymmärryksen vuoksi pelaamista.

Kaikkien hämmästykseksi Freiburg jätti valituksen ottelusta, vaikka Bayern oli selkeästi parempi luvuin 4-1. Bundesliigan sääntöjen mukaan vaihtosääntöjen rikkomisesta voi olla seurauksena ottelun tuomitseminen Bayernin tappioksi ja kolmen pisteen myöntäminen Freiburgille.

Ratkaisu tähän on nyt saatu ja se ei ole hyvä Freiburgin kannalta. Saksan jalkapalloliiton mielestä syy sekaannukseen johtuu ottelun tuomaristosta, eikä Bayernista. Näin ollen valitus hylättiin ja ottelu tuomittiin 4-1-lukemiin.

– Erotuomari jatkoi ottelua tarkistamatta uudelleen sallittua pelaajamäärää. Näin ollen uomarit eivät täyttäneet velvollisuuttaan, urheilutuomioistuimen puheenjohtaja Stephan Oberholz perusteli Goalin mukaan.

Näet Bundesliigan ottelut Elisa Viihde Viaplaysta sekä V Sportin kanavilta suomeksi selostettuna ja parhaaseen katseluaikaan.