Pöytä katettu Norwichille – jatkuuko Pukin putki?

Norwich täydentää Englannin Championshipin kierroksen sunnuntaina. Joukkue kohtaa vieraskentällä sarjan jumbon, Wycomben, ja lähtee otteluun selvänä suosikkina.

Lauantain ottelut menivät myös Norwichin kannalta erinomaisesti. Uhkaajista Swansea ja Watford hävisivät ottelunsa. Suoraa nousua tavoittelevista joukkueista vain valitettavasti ilman Marcus Forssin minuutteja pelannut Brentford voitti.

Jos Norwich voittaa sunnuntaina, kuten odotusarvo on, johtaa joukkue seitsemällä pisteellä Brentfordia. Mutta mikä tärkeämpää – ero kolmanteen, Watfordiin, kasvaisi kymmeneen pisteeseen ja Swanseaan piste-ero olisi jo 11 pistettä. Tosin Swansealla on pelaamatta vielä yksi rästiottelu.

Teemu Pukki on ollut viime otteluissa ilmiliekeissä. Hän on tehnyt viimeisessä neljässä pelissä kuusi maalia. Kaikki nämä neljä ottelua ovat päättyneet Norwichin voittoon ja jokaisen voittomaalin näissä peleissä on tehnyt Pukki.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay seuraavat suomalaiskärkien nousutaistelua. Ottelu Wycombe-Norwich alkaa kello 14.00.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.