Pikkuleijonien urakka 20-vuotiaitten MM-lopputurnauksessa päättyi komeasti pronssimitaleihin Venäjän kaaduttua loppiaisen vastaisena yönä maalein 4-1. Ottelun ja samalla koko turnauksen hahmoja oli Suomen kapteeni Anton Lundell.

Lundell sai otteistaan suitsutusta myös päävalmentaja Antti Pennaselta. Pennanen uskoo vahvasti, että Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosenkin kirjoissa Lundellin nimi on isolla merkittynä jo kevään miesten MM-kisoja ajatellen.

– Jukan tuntien uskon, että Anton on keskusteluissa vahvasti mukana, niin hyvä pelaaja hän tällä hetkellä on, Jalosen apuvalmentajanakin toiminut Pennanen sanoi Yle Urheilulle.

– Kaukalossa hän tekee kaikkea, blokkaa, voittaa kamppailuja, pelaa molempiin suuntiin ja voittaa aloituksia. Hyvä kapteeni näyttämään esimerkkiä jäällä.

Pennasen mukaan Lundellista huokuu oikeanlainen nöyryys ja samalla kunnianhimo, mitkä voivat viedä vielä pitkälle.

– Antonista näkee, että kotona on ollut hyvät arvot. Hän on rauhallinen, rehellinen ja suhtautuu hyvin kehittymiseen. Hänen toimintaansa ohjaa sisäinen motivaatio, halu olla parempi. Siksi hän kehittyy varsin nopeasti.