Petteri Koponen ja BC Himki palaavat Euroliigaan kahden kauden tauon jälkeen tänään perjantaina, kun moskovalaisia vastaan astelee heidän ensimmäisessä ottelussaan hallitseva Euroliigan mestari Real Madrid. Himkin alkulohkossa pelaavat Real Madridin lisäksi Fenerbahce, Belgradin Punainen tähti, Bayern München ja Strasbourg.

Keväällä Eurocupin mestaruuden myötä nousua Euroliigaan juhlineen Himkin vieraaksi saapuva Real Madrid on yhdeksänkertainen Euroliigan mestari, jonka pelaajistoon kuuluu Espanjan maajoukkueen vakiokalustosta Rudy Fernandez, Guillermo Hernangomez, Sergio Llull, Felipe Reyes ja Sergio Rodriguez.

Myös Himki on vahvistunut kauteen mennessä huomattavasti, kun joukkueeseen ovat liittyneet mm. venäläinen Aleksei Shved ja slovenialainen Zoran Dragic, joilta kummaltakin löytyy aimo annos maajoukkuekokemusta kotimaistaan.

Euroopan kovatasoisimman sarjan ottelut lähettää Suomessa Viasat Sport ja Viaplay. Tänään Viasat Sport Finland HD -kanava ja Viaplay näyttävät Himkin ja Real Madridin kohtaamiseen parhaaseen perjantai-illan katseluaikaan. Lähetys alkaa klo 19:55.