Lahden Pelicans on vahvistanut ensi kauden joukkuettaan. Puolustajat Stefan Lassen ja Ben Blood sekä keskushyökkääjä Henri Heino pelaavat jatkossa lahtelaisten riveissä.

Tanskalainen Stefan Lassen, 29, on 190-senttinen puolustaja, joka pelasi viime kaudella Itävallan Graz 99ers:ssä.Lassen on pelannut seitsemät MM-kisat Tanskan paidassa ja kokemusta hän on hankkinut muun muassa Ruotsin Elitserienistä. Lassenin sopimus ulottuu kevääseen 2017.

Ben Blood on 193-senttinen ja 103-kiloinen puolustajajärkäle. 26-vuotias amerikkalainen on voittanut urallaan kolmesti Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:n mestaruuden, minkä myötä mieheltä löytyy kallisarvoista voittamisen kulttuuria. Viime kaudella Blood kiekkoili Norjassa. Sopimus on yksivuotinen.

Henri Heino on lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti ja Pelicansille tuttu mies. 28-vuotias keskushyökkääjä siirtyi 2011 Lahdesta Jokereihin, jossa hän pelasi kevääseen 2013. Kaksi edellistä kautta Heino edusti Porin Ässiä. Heinon sopimus on kestoltaan kolmivuotinen.

– Puolustusosastomme saa näiden hankintojen myötä reilusti voimaa, kokoa ja luonnetta. Lassen on minulle tuttu kaveri Graz 99ers:stä, missä miestä valmensin sekä maajoukkuekuvioista. Blood on puolestaan erittäin potentiaalinen voittamiseen tottunut pelaaja, josta voi olla vielä paljonkin iloa. Heino on myös voittajatyyppi ja kovasti töitä tekevä sekä joukkueen eteen kaikkensa antava pelaaja. Olen tyytyväinen näihin hankintoihin, Pelicansin tuore päävalmentaja Petri Matikainen kommentoi uusia hankintoja tiedotteessa.