Jalkapalloilun todellinen legenda Pelé liputtaa luonnollisesti kotimaansa Brasilian puolesta MM-lopputurnauksessa ja myös uskoo isäntien menestykseen. Haastajia kuitenkin riittää, eikä mikään ole itsestään selvää.

Pelé uskoo kuitenkin Brasilian siipien kantavan kotiyleisön tuella finaaliin saakka.

– Uskon aina Brasilian voittavan finaalin – aina – riippumatta siitä ketä vastaan he pelaavat, Pelé sanoi SkySportsille.

– Mutta Brasilian ohella näen Saksalla olevan hyvän joukkueen. Meidän pitää kunnioittaa myös Espanjaa, sillä he käyttävät aina samoja pelaajia. Etelä-Amerikassa luulen myös Argentiinan olevan vahva ja ehkä Chilen – Chilellä on hyvä joukkue, näin heidän pelaavan ja he voivat yllättää.

73-vuotias Pelé painottaa myös kokemuksen merkitystä MM-lopputurnauksessa ja varoittaa odottamasta liikaa ensikertalaisilta.

– Esimerkiksi Brasilialla on Neymar, kaikki tietävät ja odottavat hänen olevan loistava pelaaja, mutta tämä on hänen ensimmäinen MM-lopputurnauksensa. Minusta on liian raskasta pyytää häntä voittamaan maailmanmestaruus ja olemaan Brasilian paras pelaaja. Hyvä pelaaja hän joka tapauksessa on.