Pelaako Mohamed Salah jälleen huippukauden? Entinen suomalainen valioliigapelaaja ei usko siihen

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Mohamed Salah oli Englannin Valioliigan kärkinimi viime kaudella. Egyptiläinen teki Liverpoolin paidassa huimat 32 liigamaalia ja voitti sarjan maalikuninkuuden.

Maalimääränsä ansiosta Salah nousi yksin kaikkien aikojen maaliennätyksen haltijaksi 38 ottelun sarjasysteemissä. Aiempaa ennätystä pitivät 31 osumalla nimissään Cristiano Ronaldo, Luis Suarez ja Alan Shearer.

Voisiko toisen kautensa punapaidoissa aloittava Salah, jonka MM-kisataival Egyptin paidassa jäi kesän Venäjän kisoissa rikkonaiseksi, pelata yhtä mahtavan kauden myös alkavalla sesongilla?

Vastaus on ei, jos HJK:n toimitusjohtajalta, omalla pelaajaurallaan Valioliigassa pelanneelta Aki Riihilahdelta kysytään.

– Hän on hyvä pelaaja ja sopii täydellisesti Liverpoolin tyyliin pelata. En usko, että Liverpoolille tai Salahille tulee silti yhtä hyvä kausi kuin viime vuonna, Riihilahti sanoi.

Viime kauden nelonen Liverpool pelaa valioliigakauden avausottelunsa tulevana sunnuntaina 12.8. kello 15.30 Suomen aikaa, kun West Ham saapuu vieraaksi Anfieldille.

Valioliiga näkyy myös tulevalla kaudella Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Suomeksi selostettuja otteluita kanavilla tullaan näkemään kauden aikana noin 200. Parhaat palat Valioliigaotteluista nähtävissä jälkikäteen osoitteessa viafree.fi.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!