Manchester United on tuhlannut valtavan kasan rahaa uusiin pelaajiin Louis van Gaalin aikakaudella, mutta hankinnat eivät ole nousseet sille tasolle, mitä on kuviteltu.

Nykyisin TV-kommentaattorina toimiva entinen ManU:n keskikentän nöyrä dynamo Paul Scholes kertoo, ketkä kolme pelaajaa Unitedin tulisi kesän aikana hankkia päästäkseen takaisin huipulle.

Scholesin mielestä hankintalistan kärjessä pitäisivät olla Real Madridin Luka Modric ja Raphael Varane sekä Juventuksen Paul Pogba.

– Pidän Modricista todella paljon. Minkäs ikäinen hän nyt onkaan? Aika vanha kai, mutta hän on silti aivan loistava pelaaja, Scholes sanoi Goal.comin mukaan.

Kroatian maajoukkuemies on 30-vuotias, tällä kaudella hän on pelannut 26:ssa Realin liigaottelussa.

– Toinen, josta pidän paljon, on Raphael Varane. Uskon että hänenkin hankkimisensa olisi ihan realismia, vaikka puhutaan Real Madridin pelaajasta.

22-vuotias Ranskan maajoukkuepuolustaja pelaa jo viidettä kauttaan Realissa.

– Ja sitten me tarvitsemme pelin keskustaan hyvän miehen. Heitä ei ole kovin paljon tarjolla, mutta meidän pitäisi kaikin keinoin yrittää houkutella Paul Pogba takaisin meille Juventuksesta, Scholes paaluttaa.

Nyt 23-vuotias Pogba pelasi Unitedissa kaudet 2010-2012, mutta hänet päästettiin ilmaisella siirrolla Juventukseen, missä ranskalainen on noussut supertähtien megaluokkaan.