Patrik Laineen siirtopariksi uumoiltu tähti: ”Kausi ei ole startannut niin kuin olisin halunnut”

© Kuva: Getty Images

NHL:n tähtipelaajaosaston kovimman siirtospekuloinnin kohteena oleva Pierre-Luc Dubois esiintyi nöyränä ennen lauantai-illan ottelua Columbus-Tampa Bay. Edellisessä ottelussa toisessa ja kolmannessa erässä penkitetty Dubois soimasi itseään medialle.

– Minun täytyy pelata paremmin. Jääkiekkoilijana me kaikki haluamme pelata ja haluamme osaltamme auttaa joukkuetta olemaan parempi. Tiedän, että voin olla parempi pelaaja, Dubois kertoi NHL:n sivuilla.

– Kausi ei ole startannut niin kuin olisin halunnut.

Pierre-Luc Duboisin kausi ei ole myöskään startannut niin kuin Columbuksen päävalmentaja John Tortorella olisi halunnut. Vielä ottelun alla oli epäselvää, pelaako Dubois illan ottelussa vai ei. Ennakkokommenteissa Tortorella toi esiin sen, että Columbuksessa ei ole tähtiä ja joukkueen pitää pelata joukkueena menestyäkseen. Kommentit viittasivat selvästi siihen, ettei konkarivalmentaja ole ollut toistaiseksi tyytyväinen näkemäänsä Duboisin kohdalla.

Suomalaisittain Pierre-Luc Dubois tuli tunnetuksi, kun Jarmo Kekäläinen draftasi hänet ennen Jesse Puljujärveä vuonna 2016 varaustilaisuuden kolmantena. Suomalaismedia oletti Kekäläisen menneen sekaisin, mutta aika näytti, että varaus osui nappiin: Dubois kasvoi tähtiluokan pelaajaksi, Puljujärvi puolestaan yrittää lyödä toista kertaa itsensä läpi NHL-tasolla.

Lisää suomalaismaustetta on tuoreeltaan heitetty siirtohuhuissa, joissa Winnipegin uskotaan olevan kiinnostunut Duboisin palveluksista – toiseen suuntaan liikkuisi Patrik Laine. Rapakon takana pidetään todennäköisenä, että Dubois tulee siirtymään muualle, mutta onko suuntana Winnipeg? Kahden vuoden ja kymmenen miljoonan taalan sopimuksen jokin aika sitten tehnyt Dubois kiinnostaa montaa muutakin seuraa.

Columbuksen ja Tampa Bayn välinen ottelu näytetään suorana V sportin kanavilla ja Viaplay -palvelussa. Ottelulähetys alkaa 21.05.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.