Patrik Laine sai tulpan kunnolla auki viime yönä, kun hän merkkautti kolme tehopistettä. Loukkaantumisen jälkeen kentille palannut Kaapo Kakko pääsi pitkästä aikaa maalien makuun.

Laine teki maalin ja syötti kaksi, kun Columbus kaatoi Montrealin 5-1. Laine ehti olla maaleitta lähes kuukauden ajan ja kymmenen peliä.

Pitkään loukkaantuneena ollut Kakko pääsi takaisin maalin makuun ensimmäistä kertaa sitten joulukuun puolivälin, kun hän maalasi kahdesti Rangersin voittaessa Philadelphian 4-0.

Coloradon suomalaiskaksikko pääsi nauttimaan maalijuhlista Avalanchen voittaessa Los Angelesin 9-3. Artturi Lehkonen sai kaksi syöttöpistettä ja Mikko Rantanen alusti yhden maalin.

NHL:n viime yön tulokset:
Columbus-Montreal 5-1
Philadelphia-Rangers 0-4
Colorado-Los Angeles 9-3

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.