Uusin Viaplay Original -tuotanto INSIDE: NHL Global Series 2018 vie katsojat Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin matkassa kohti Helsingissä pelattavia NHL Global Series -otteluita.

Kyseessä on Yellow Film & TV tuotantoyhtiön kanssa yhteistyössä tehtävä kaksiosainen dokumenttisarja kahdesta suomalaisesta kiekkotähdestä ja heidän valmistautumisestaan marraskuun otteluihin.

Dokumenttisarja on katsottavissa Viaplay-palvelussa ja Viasatin urheilukanavilla.

INSIDE: NHL Global Series 2018 ensiesitykset:

1. jakso ke 31.10. Viaplay & Viasat Jääkiekko

2. jakso ke 14.11. Viaplay & Viasat Jääkiekko

1.jakson sisältö:

Ensimmäisessä jaksossa ollaan Laineen ja Barkovin matkassa kesäharjoittelun syövereissä Turussa ja Tampereella. Täältä matka vie katsojan Floridaan, missä päästään seuraamaan mm. kun Barkov valitaan Panthersin kapteeniksi. Jaksossa tutustutaan myös Barkovin kotimaisemiin USA:ssa mm. Boca Ratonin beachilla ja koriskentällä. Jaksossa seurataan lisäksi kun Barkov ja Laine syventyvät tapojensa mukaisesti videopelien maailmaan.

Jaksossa vieraillaan myös Winnipegissä, missä päästään Laineen mukana mm. treeneihin, fanitilaisuuteen ja harjoitusotteluun, missä Laine pelaa mikitettynä. Mitä pelaajat oikeasti pelin tiimellyksessä puhuvat, se selviää jaksossa.

2.jakson sisältö:

Jaksossa käydään läpi Floridan ja Winnipegin sekä erityisesti niiden suomalaispelaajien alkukausi. Sen jälkeen onkin edessä matka pelaajien mukana Pohjois-Amerikasta Suomeen NHL Global Series -peleihin. Suomessa heidän tekemisiään seurataan koko viikon ajan niin Helsingissä kuin muuallakin Suomessa. Dokumenttisarja huipentuu pelaajien kauden yhteen suurista kohokohdista kun Laine ja Barkov kohtaavat toisensa täpötäydellä Helsingin Hartwall Areenalla kotiyleisön edessä.

Lähde: Viaplay tiedote