Palaako ”Pate” kehiin? Valmentajan mukaan epävarmaa

© Kuva: Getty Images

NHL-kaukaloissa pelataan jälleen tiivis päivä. Ohjelmassa on kuusi ottelua, kolme tiistain puolella ja kolme tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Suomalaisittain kiinnostaa, palaako Patrik Laine kaukaloon Calgarya vastaan vai jatkuuko huili?

Winnipegin valmentaja Paul Maurice oli asiasta salaperäinen joukkueen toisten kohtaamisten jälkeen.

– Katsotaan huomenna. Huomenna nähdään, palaavatko he kaukaloon, Maurice tyytyi arvioimaan Laineen ja toisen huippuhyökkääjän, Mark Scheiffelen toipumisennustetta.

Tiistain puolella NY Islanders ja Sasha Barkovin johtama Florida kohtaavat jo kello 19.00. Suomalaismaalivahtien tähdittämä Nashville kohtaa Arizonan 21.30 ja kello 23.00 kohtaavat Torontoa ensimmäisessä kohtaamisessa pahoin horjuttanut Columbus. Yöllä Winnipeg ja Calgary aloittavat 01.45. Kello 03.00 nähdään, jatkuuko Sebastian Ahon ja Sami Vatasen pistesirkus, kun Carolina ja Rangers pelaavat vastakkain. Yön viimeisessä ottelussa ovat vastakkain Vancouver ja Minnesota.

V Sport-kanavat ja Viaplay ovat vahvasti mukana näyttämässä NHL-kiekkoa. Kaikki kuusi ottelua näytetään suorina lähetyksinä Viaplayn kautta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.