Liverpool on ollut siirtomarkkinoilla varsin rauhallinen kesällä, mutta yksi siirto on vahvasti edelleen tapetilla. Thiago Alcantaran siirto Bayern Münchenistä on ollut jäissä saksalaisten siirtosummapyynnön takia, mutta Thiago itse haluaa siirtoa jo nyt.

29-vuotias Espanjan maajoukkuemies Thiago kuuluu Bayernin avainpelaajiin, mutta näkee seitsemän seurassa vietetyn kauden jälkeen ajan olevan nyt kypsä uusille haasteille. Sopimus päättyy ensi kesänä ja siirto viimeistään silloin on väistämätön, mutta Liverpool haluaa miehen jo nyt – ja päinvastoin – mutta ei Bayernin pyytämällä hinnalla.

– Thiago sanoi auf wiedersehen joukkuekavereilleen kauden päättymisen jälkeen, entinen huippupelaaja ja nykyinen toimittaja Jan Åge Fjortoft totesi Empire Of The Kopille.

Fjortoftilla on erinomaiset yhteydet Saksaan ja hän uskoo siirron toteutuvan vielä syyskuun aikana.

– Bayernin johto sanoi, että hän on lähdössä ja he ’odottavat tarjousta lähipäivinä’. Sitten he panivat 30 miljoonan euron hintalapun ja loppu on sitten pokerin pelaamista.

– Nyt tarjouksia ei tuohon hintaan tullut ja sanomalla voivansa jäädäkin Thiago itse asiassa panee painetta Bayernille, jotta seura hyväksyy alemman tarjouksen. Bayern menettää hänet korvauksetta muuten ensi vuonna.

Nähdäänkö Thiago Liverpoolin paidassa jo Valioliigan alkukierroksilla? Tätä ja kaikkea muuta voi seurata suorina lähetyksinä Valioliigasta V SPortin ja Viaplayn kanavilla.