Kisojen viimeinen viikko on käynnissä ja aika esitellä teille lukijoille paikallista muotia! Katukuvassa nuoriso pukeutuu hyvin samantyyppisesti kuin Suomessa, korkkarit on heitetty nurkkaan ja ballerinat on nyt in. Vanhemmilla sen sijaan tyyli tulee n. 80-luvulta ja leideillä korkokenkien korot kilpailevat pilvenpiirtäjien kanssa. Siinä tuleekin askeleelle pituutta ja ykkösketjun onkin ollut vaikeaa pysyä valko-venäläisten tahdissa kaupungilla liikkuessa. Siispä liikumme puolustus tiivisti yhdessä. Moni paikallinen leidi tunteekin hieman myötähäpeää puolestamme sillä emme pukeudu mitenkään naisellisesti kaupungilla liikkuessamme.

DSC_5812
Minimi koron pituus käärmeennahka somistuksin

DSC_5755
Ykkösketjun muotia a la pelipaidat

Miesten puolella perusvarusteisiin kuuluvat niin keinonahkatakit kuin myös kahisevat kasarityyliset tuulipuvut. Joko he ovat ”koo-gee-bee” wannabeita tai sitten niitä kuuluisia häntiä, jotka jäljittävät kisaturisteja ympäri kaupunkia.

DSC_5706
Kenis on pop!
DSC_5738
Perusäijä valoissa
Tuulipuku muotia
Tuulipuku muotia

Korkkareiden kilpailuna ovat myös mummon pitsiverhoista mallia ottaneet kengät, jotka nuorten keskuudessa nauttivat suurta suosiota.

WP_20140518_19_08_51_Pro
Pitsikengät

Myöskään kontrastia vanhempien rouvien pukeutumisessa ei puutu ja asuyhdistelmiä liikkuu kadulla useampaa sorttia. Näyttääkin siltä että kunhan vaatteet ovat pestyjä niitä voi yhdistellä tavalla kuin tavalla.

DSC_5763 DSC_5779

DSC_5813
Tyylilyylillä riittää vauhtia

Tähän mennessä suosikkejamme ovat olleet pianohame, ruutuhousu-muovikassi yhdistelmä ja pastillivärityksellä massasta erottuminen. Pukukirjoa ei siis Minskin päivästä puutu.

DSC_5740 DSC_5742 DSC_5741

Nuorten muodissa hieman särähtävämmät värit ovat ”IN” pinkistä vihreään, kuten myös viimeisintä huutoa olevat skinny jeans joille kuvan tyttö onkin löytänyt uuden merkityksen. Skinny farkut näyttävätkin hieman täyteläisimmille ykkösketjun ruokaa nähneiden tyttöjen päällä.

DSC_5735 DSC_5723

DSC_5762
Skinny jeans ilman pebaa

Miesten muodissa kangas on loppunut usein lahkeista kesken tai he vain yksinkertaisesti ovat liian pitkiä sällejä normaalimittaisille housuille. Myös räväkät sukat ja sandaali-sukka yhdistelmät kuuluvat katukuvaan.

DSC_5715 DSC_5722 WP_20140518_19_12_19_Pro