Paatelainen harmitteli Sadikin poissaoloa: ”Olisi ollut kiva nähdä Beratin nykykunto”

© Kuva: Getty Images

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen johdattaa joukkonsa tuplamaaotteluun Ruotsia ja Jemeniä vastaan.

Suomi kohtaa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien maaperällä maanantaina 19. tammikuuta Ruotsin Abu Dhabissa, torstaina 22. päivä vastaan asettuu Jemen.

– Kovia joukkueita vastassa. Näen nämä ottelut eritoten pelaajien näyttöpaikkana. Nytkin on viisi ensikertalaista mukana. Ryhmä on täynnä sellaisia pelaajia, jotka tulevat varmasti sellaisella asenteella mukaan näyttämään, että ovat A-maajoukkuetason pelaajia ja haluavat olla ryhmässä jatkossakin, Paatelainen kertoo Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Paatelainen sai mukaan Skandinaviassa pelaavista pelaajista kootun joukkueen. Kutsuja lähti myös Keski-Euroopassa pelaaville Huuhkajille, mutta seurakiireet estivät monen pelaajan lähdön. Muun muassa sveitsiläisen Thunin hyökkääjä Berat Sadik ei saanut seuraltaan lupaa osallistua leirille.

– Hirveästi ei ollut ongelmia, mutta oltaisiin haluttu myös tiettyjä Euroopassa pelaavia, joilla sarjat ei heti ole alkamassa. Muun muassa Sadik oli listalla. Olisi ollut kiva nähdä Beratin nykykunto meidän jutussa. Nämä eivät kuitenkaan ole FIFA-päiviä ja jos seura katsoo, että parempi ettei pelaaja lähde, niin meillä ei ole siihen nokan koputtamista. Se on ihan fair play, ei meillä ole sen kanssa ongelmaa, Paatelainen toteaa.

Paatelaisen haastattelun pääsee katsomaan kokonaisuudessaan täältä.


Kaapo Kakko tekee maalin – saat 100€ ilmaisvedon!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta ja lyö vähintään 1 euron veto otteluun New York Rangers vs Vancouver Canucks (minimikerroin 1,50).
  3. Jos Kakko tekee ottelussa maalin, saat 100€ ilmaisvedon.