Liverpool saalisti muutama kausi sitten menestystä hyökkäyskolmikolla Mo Salah-Roberto Firmino-Sadio Mane. Manageri Jürgen Klopp on kuitenkin uudistanut hyökkäystään vahvasti, ja Punaisten etulinja tulee ensi kaudella olemaan suurimmaksi osaksi jälleen uudistunut.

Sadio Mane siirtynee Bayern Müncheniin ja Firminon peliminuutit ovat olleet jo pitkän aikaa laskusuunnassa. Samalla seuraan on hankittu uusia hyökkääjiä; ensin Diogo Jota Wolverhamptonista ja sitten Luis Diaz FC Portosta.

Nyt seuraan on tulossa Benficasta Darwin Nunez.

– Jürgen Kloppin aikakaudella Liverpool on osunut hankinnoissaan, kun rahaa on käytetty paljon. Nyt puhutaan summista, joita he käyttivät hankkiessaan maalivahdin (Alisson) ja (Virgil) van Dijkin. Sillä tehtiin iso ero, Liverpool-legenda Jamie Carragher sanoo Sky Sportsilla.

Nunezin hinta tulee olemaan noin 85 miljoonaa euroa.

– Liverpoolin on uusittava hyökkäystään sen takia, minkä ikäinen se kolmikko on (Salah-Firmino-Mane), joka on ollut fantastinen Liverpoolissa neljän-viiden vuoden ajan. On surullista nähdä heidän hajoavan, mutta senkin oli loputtava ennemmin tai myöhemmin. Kun Mane todennäköisesti lähtee, Liverpoolin oli reagoitava, ja hän on se, joka haluttiin.

– Uskon, että Liverpoolin hyökkäystrio tulee ensi kaudella olemaan Salah, Nunez ja Diaz vasemmalla, Carragher sanoo.

Valioliigan alkuun (6.8.) on alle kaksi kuukautta. Valioliiga nähdään Suomessa Elisa Viihde Viaplayssa ja V Sportin kanavilla.