Onko Sergio Ramos pehmennyt iän myötä – ei yhtään punaista korttia tällä kaudella

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos tunnetaan osaamisensa ohella myös kovista ja välillä lähes rikollisista otteistaan kentällä. Tämä on myös näkynyt punaisten korttien määrässä, mutta tällä kaudella on ollut toisin.

Ramos on ennätysmies ulosajoissa La Ligassa ja hän on urallaan pelannut vain yhden kauden ilman kentältäpoistoa ja tuolloin 2014-15 hän oli osan kaudesta sivussa loukkaantumisen takia. Kuluvalla kaudella Ramos ei ole kuitenkaan saanut vielä yhtään suihkukomennusta ja nyt kauden jatkuessa Ramos metsästää mestaruuksien lisäksi myös henkilökohtaista ”ennätystään”.

Täysin pyhäkoulupojaksi Los Blancosin kippari ei kuitenkaan ole muuttunut. Varoituksia La Ligassa on tällä kaudella kertynyt seitsemän.

Ramos jakaa punaisten korttien ennätystä myös Mestarien liigassa Zlatan Ibrahimovicin ja Edgar Davidsin kanssa neljällä punaisella kortillaan. Perinteet kuitenkin kunniaan – Ramos on nimittäin sivussa Mestarien liigan jatkuessa Manchester Citya vastaan pelikiellon takia kuitattuaan kaksi varoitusta joukkueitten ensimmäisessä kohtaamisessa keväällä.