Onko Danger-time huudettu? – Bundesliigassa kolme ottelua

© Kuva: Getty Images

Bundesliigassa pelataan sunnuntaina kolme ottelua. Kaikissa näissä voisi olla suomalaisväriä, mutta valitettavasti vain yhdessä pelissä todennäköisesti nähdään Huuhkaja-edustus. Kello 14.30 alkaa ottelu Union Berlin – Hoffenheim ja Joel Pohjanpalon odotetaan olevan Unionin avauskokoonpanossa.

Pohjanpalo ei ole vielä paluunsa jälkeen verkkoa heiluttanut, mutta lähellä se on ollut. Ei siis olisi mikään ihme, jos myös lempinimellä Danger tunnettu kärkimies osuisi tänään.

Mainz ja Augsburg aloittavat ottelunsa 16.30, mutta valitettavasti Fredrik Jensen ei ole pelikunnossa vieläkään. Eikä myöskään Lukas Hradecky, jonka edustama Leverkusen yrittää palata voittojen tielle ottelussa Freiburgia vastaan. Hradeckyn loukkaantuminen näyttää sekoittaneen joukkueen pelin pahasti. Onkin mielenkiintoista nähdä, yritetäänkö joukkuetta herätellä laittamalla ”Luken” kakkosvahti Niklas Lomb vaihtoon ja lupaavana pidetty Lennart Grill kentälle? Nöyryyttävän Young Boys -tappion jälkeen jotain pitää joka tapauksessa tehdä.

Tähänkin kysymykseen saadaan vastaus V sportin ja Elisa viihde Viaplayn kautta – Bundesliiga kuuluu kanavien tarjontaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.