Anton Lundell taistelee kuluvalla kaudella jopa Liigan maalikuninkuudesta. NHL-legenda Jere Lehtinen kehuu Lundellin hyökkäysosaamista Suplan Stanley Cup classics -podcastin uudessa jaksossa.

– Vaikka puhutaan kokonaisvaltaisesta pelaajasta, joka tekee hommia kumpaankin suuntaan ja kaivaa kiekkoja kulmista, on hänen maalintekotaitonsa mennyt eteenpäin. Hän on nuori kaveri ja se vaatii fysiikkaa. Hän on oppinut tekemään maaleja ja tehnyt hienoja maaleja. Hän osaa arvioida, koska lähteä vetämään. Hän vetää paljon. Laukauksia tulee, mikä on hyvä merkki, kun mennään pieniin kaukaloihin ja siellä sitä vaaditaan vielä enemmän, Lehtinen sanoo.

Olisiko Lundellin mahdollista raivata itselleen paikka Florida Panthersinkin kärkiketjuissa? Sitäkin Lehtinen puoltaa.

– Siellä on tavallaan paikka otettava niissä kentissä, joissa tehdään tulosta. Kun tiedetään NHL-maailma ja se, miten joukkueet rakentuvat, koskaan ei tiedä, mitä ehtii tapahtua, millaisia pelaajia ehkä hankitaan ja miten joukkue rakennetaan. Hänen varaansa ei rakenneta, mutta uskon, että hänelle aika arvoa siinä, että pystytään hyödyntämään oma varaus, mikä on drafteissa ja joukkueen rakentamisissa pääasia. Sillä saa oman pelaajan sinne. Kun hän alkaa tehdä tulosta noissa ruuduissa, on kaikki mennyt nappiin kummaltakin: joukkueen ja pelaajan puolella, hän sanoo.

Lehtisen mietteitä Lundellista ja mm. Jesse Puljujärven alkukaudesta löytyy lisää Suplasta.