Norjan toiseksi korkein sarja, OBOS-liiga, on käynnistynyt Mika Lehkosuon valmentaman Kongsvingerin kannalta tahmeasti. Kolmen kierroksen jälkeen tilillä on voitto ja kaksi tappiota. Kausi alkoi makealla voitolla HamKamista lukemin 3-2, sitten tuli tappio Tromsölle 0-2 ja maanantaina Kongsvingerin verkko heilui urakalla: turpiin tuli Strojdals/Blinkiltä maalein 2-5.

Kongsvingerin ongelmana on tulosten perusteella oman maalin puolustaminen. Kolmessa ottelussa omiin on mennyt yhdeksän maalia ja tämä on jaetusti eniten koko sarjassa. Tehtyjä maaleja on viisi, joten sillä osastolla menee paremmin. Joukkueen suomalaispelaajista Saku-Pekka Sahlgren aloitti Kongsvingerin maalilla avausottelussa, mutta toisen ottelun ensimmäisellä jaksolla hän tuli vaihtoon – vaihdon jälkeen Tromsö teki molemmat maalinsa. Maanantain ottelussa Sahlgren oli penkillä.

Maanantaina Ville Jalasto kirjasi kauden ensimmäiset minuutit, kun hän tuli vaihdosta kentälle.

Kongsvinger on sarjassa sijalla 12 kolmen kierroksen jälkeen. Sarjan kärjessä ovat Ranheim ja Tromssö, kumpikin puhtaalla pelillä.