Olutta ja marihuanaa lääkintäryhmän jäseneltä – Diego Maradonan loppu oli tyly

© Kuva: Getty Images

Jalkapallon suurimpiin legendoihin kuuluvan Diego Maradonan marraskuisesta kuolemasta on paljastunut todella ikäviä yksityiskohtia. Uusien tietojen valossa häntä hoitanut lääkintäryhmä lopulta jopa edesauttoi tähtipelaajan menehtymistä.

Loppu olisi mahdollisesti ollut vain ajan kysymys, mutta nyt julkisuuteen vuotaneet keskustelut lääkintäryhmän kesken kertovat karua kieltä. Yksi ryhmän jäsenistä oli antanut Maradonalle olutta ja marihuanaa rauhoittaakseen tätä.

Karu tausta selviää Maradonaa hoitaneen lääkärin Leopoldo Luquen ja yhden hänen apulaisensa keskustelussa, jossa nousee esiin ryhmän yhden muun jäsenen – Charlyn – nimi.

– Minulle kerrottiin, että Charly oli järjestänyt jonkun naisen yöksi luokseen ja pitääkseen Diegon pois tieltä hän antoi tälle olutta ja ruohoa, Luque sanoo Infobaen julkaisemalla nauhoituksella.

– Se todella teki lopun hänestä. En voi kestää sitä, miten Charly saattoi antaa Diegolle marihuanaa; en tiedä miten häntä olisi estänyt.

Maradona oli lähteiden mukaan pyytänyt marihuanaa päivittäin, mutta lääkintäryhmän ohjeiden mukaan hänelle annettiin ainoastaan tupakkaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.