”Olen kuullut niin paljon selityksiä valmentajilta” – La Ligan pomo kuittaa Real Madridin valitukset lyhyesti

© Kuva: Getty Images

Real Madridin viikonlopun vierailu Pamplonassa ei sujunut kovin onnellisten tähtien alla. Lumimyrsky viivytti joukkueen matkaa tunneilla, kenttä oli talvisessa kunnossa ja 0-0-tasapeli Osasunan vieraana vielä pettymys ”Los Blancosille”.

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane ei niellyt tapahtumia ollenkaan ja toisti ottelun jälkeen useaan otteeseen kentän olleen pelikelvoton ja ettei ottelua olisi pitänyt pelata. La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas ei kuitenkaan puolestaan tätä niele lainkaan.

Tebas sanoi puhuneensa ottelua edeltävänä päivänä useaan otteeseen Real Madridin urheilutoimenjohtajan kanssa ja jättäneen ratkaisun matkustamisesta seuralle. Joukkue saapui lopulta Pamplonaan tuntikausia myöhässä myöhään perjantaina. Zidanen valitukset alkoivat heti lauantain ottelun jälkeen.

– En tiedä mitä tietoa Zidanella oli ennen matkustamista. Olen kuullut niin paljon selityksiä valmentajilta, kun tulos ei ole ollut heidän toivomansa ja tämä oli vain yksi sellainen lisää, Tebas sanoi Marcalle.

– Lopulllinen päätös matkustamisesta oli Real Madridin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.