Keskiviikkona Leicesterin ja Sevillan välisessä Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa punaisella kortilla pihalle lentänyt Samir Nasri on kommentoinut Independentille kohutilannettaan.

Ranskalainen Nasri lensi toisella jaksolla ulos kentältä jouduttuaan nokkapokkaan Leicesterin hyökkääjän Jamie Vardyn kanssa. Nasri puski kuumatunteisena pelaajana tunnettua Vardya kevyesti otsaan ja antoi samalla tuomarille mahdollisuuden varoitukseen. Molemmat pelaajat saivat keltaisen kortin, minkä seurauksena Nasri lensi ulos kentältä.

Nasri jätti Sevillan ikävään asemaan. Espanjalaisjoukkue yritti kuroa kiinni Leicesterin 2-0-etumatkaa, mutta tuloksetta. Valioliigan viime kauden mestari selvisi kilpailun kahdeksan parhaan joukkoon yhteismaalein 3-2.

Kun Nasri puhui kohutilanteesta, hän kuulosti katkeralta.

– Minulle hän on huijari, koska jos hän olisi ulkomaalaispelaaja, te englantilaisen median edustajat väittäisitte häntä huijariksi. Minulle hän on huijari, Nasri sanoi Independentille viitaten Vardyyn.

– He johtivat 2-0. Pelaa peliä kuin mies. Ette ole parempia kuin me, mutta jos johdatte 2-0 ja olette menossa jatkoon, pelatkaa vain peliä.

Nasri myönsi yllättäen Vardyn toimineen tilanteessa fiksusti oman joukkueensa etua ajatellen.

– Hän pelasi sen hyvin. Se oli face-to-face-tilanne ja hän tipahti maahan. Luulin englantilaispelaajien olevan kovempia kuin se, eikä menevän ollenkaan maihin sillä tavalla. Hän on se kuka tuli eteeni ja tipahti. Hän pelasi sen hyvin, Nasri myönsi.

– Haluaisin puhua hänelle. Liian monta kameraa ja turvamiestä.. (ja iso) pelikielto. Ettette pystyisi kirjoittamaan (mitä sanon hänelle), Nasri sanoi toimittajalle.