Leijonajoukkue venyi uskomattomaan suoritukseen MM-jääkiekossa. Kesällä joukkueen ei tarvitse enää venyä – ei edes saunassa, sillä Harvia lahjoittaa jokaiselle mestarijoukkueen pelaajalle langattoman Harvia Cilindro Plus Spot -kiukaan. Lahjoituksen otti vastaan maailmanmestarijoukkueen maalivahti Kevin Lankinen.

Sauna- ja spa-markkinoiden yksi maailman johtavista yhtiöistä, Harvia, onnittelee omalla, kekseliäällä tavallaan jääkiekon maailmanmestarijoukkuetta. Harvia lahjoittaa jokaiselle maailmanmestarijoukkueen pelaajalle uusimman ja edistyksellisimmän sähkökiukaan, Harvia Clindro Plus Spotin. Tämä näyttävä kiuas, jossa on uusi langaton SPOT-ohjaus, toimitetaan sankaripelaajille tuoreeltaan loma-aikaan, parhaaseen kotimaiseen sauna-aikaan.

– Urheilu ja saunominen kuuluvat perinteisesti yhteen, niin juhlan kuin murheen hetkellä – sekä rentoutumisen ja suorituksesta palautumisen osana harjoittelu- ja ottelukaudella. Mutta luonnollisesti juhlahetkillä sauna ja merkittävät saavutukset ovat saumattomasti yhtä, kertoo Harvia Oy:n markkinointijohtaja Sami Linna.

– Jääkiekon maailmanmestaruus kosketti kaikkia suomalaisia. Saunominen on osa meitä kaikkia suomalaisia. Näiden upeiden asioiden yhdistäminen oli monella tavalla itsestäänselvyys: halusimme tämän lahjoituksen kautta kiittää Leijonapelaajien niistä upeista hetkistä, jotka joukkue tarjosi koko Suomelle. Ja niistä muistoista, jotka eivät koskaan unohdu.

Harvian Clindro Plus SPOT-kiukaiden lahjoitus pelaajille aloitettiin torstaina aamupäivällä. Pelaajiston edustajana lahjoituksen otti vastaan joukkueen maalivahti Kevin Lankinen.

– Tämä oli erittäin mieluinen yllätys. Tykkään saunoa todella paljon, ja on hienoa, että myös koko joukkue pääsee näin nauttimaan Harvian palkinnosta, maailmanmestari iloitsee.

– Pari viikkoa sitten tuli saunottua todella paljon, se oli kyllä aika oleellinen osa mestaruusjuhlia. Nyt on kiva päästä omaan saunaan uuden kiukaan kanssa, tämä on tosi hieno juttu koko joukkueelle, maailmanmestarimaalivahti Kevin Lankinen kertoo.

– Olemme todella iloisia, että pelaajiston edustajaksi valikoitui juuri Kevin Lankinen. Hän on todella loistava esimerkki nykypäivän huippu-urheilijasta, kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella, markkinointijohtaja Sami Linna kehuu.

Katso video tilaisuudesta Harvian Facebook-sivuilla.

Lähde: Harvian tiedote.