Cristiano Ronaldo joutui kuulemaan törkeyksiä Wanda-stadionilla keskiviikkona, kun portugalialaistähden edustama italialaisseura Juventus koki 0-2-vierastappion Atletico Madridille Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Ronaldo ei jäänyt tilanteessa toimettomaksi vaan näytti isäntien kannattajille toisen kätensä kaikkia viittä sormea urallaan voittamiensa Mestarien liigan pokaalien merkiksi. Ronaldo voitti Mestarien liigan neljästi Real Madridissa ja kerran Manchester Unitedissa.

Tähtipelaaja jaksoi haastaa aiheesta pelin jälkeenkin. Kun Ronaldo käveli lehdistön edustajien ohi, toisen käden sormet nousivat jälleen pystyyn. Toisella kädellään hän muodosti numeron nolla.

– Minulla on viisi Mestarien liigaa, ja näillä kavereille (Atleticolla) nolla, Ronaldo sanoi.

Ronaldon puheet eivät miellyttäneet Atleticon puheenjohtajaa Enrique Cerezoa, jonka mielestä Ronaldo on voittanut maailman arvostetuimman seurajoukkuekilpailun vain kolmesti.

– Minusta Cristiano ei ole voittanut Mestarien liigaa viidesti. Hänellä on kolme mestaruutta yhdestä hyvin yksinkertaisesta syystä: Kumpaakaan Atleticoa vastaan tullutta mestaruutta hn ei voittanut. Kuka voitti ne? No, puhutaan siitä seuraavassa haastattelussa, Cerezo sanoi italialaiselle radioasemalle Radio CRC:lle torstaina.