Nyt on TPS kovassa paikassa: ”Ei meillä ole mitään muuta mahdollisuutta”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Champions Hockey Leaguessa pelitahti jatkuu kiivaana vielä sunnuntain, jolloin suomalaisjoukkueista tulessa ovat Tappara ja TPS.

Tamperelaiset saavat Tesomalle vastaansa HC Luganon ja TPS suuntaa Tshekkeihin Sparta Prahan vieraaksi.

Tappara on voittanut kaikki kolme pelaamaansa ottelua, tosin Eisbären Berlin kaatui perjantaina vasta jatkoajan jälkeen.

– Jokainen peli on oma yksittäinen peli. Kaikki hyvät asiat pyritään ottamaan mukaan, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola toteaa.

Tapparalla on koossa kahdeksan pistettä kolmesta ottelusta. HC Luganolla pinnoja on kasassa kuusi ja sveitsiläisten ainoa tappio tuli viime sunnuntaina juuri Tapparaa vastaan. Kyseessä on siis lohkon ehdoton kärkikamppailu.

– Lohkon tilannetta ei auta liikaa miettiä, siitä tulee vain vaikeuksia. Lähdetään peliin puhtaalta pöydältä, Tapola sanoo.

TPS oli perjantaina vaisu ja hävisi Saksassa Pinguins Bremenhavenille 0-3.

– Edellisissämme otteluissa otimme askeleita eteenpäin, mutta nyt niitä tuli taaksepäin. Tästä täytyy parantaa, TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas miettii.

TPS on siinä mielessä haastavassa asemassa, että pisteitä on kasassa kolmesta ottelusta vain yksi. Tehtyjen maalien sarake osoittaa kolmea.

Sparta Prahan TPS on jo kertaalleen kohdannut. Viime viikonloppuna tuloksena oli niukka tappio voittomaalikilpailun jälkeen.

– Ei meillä ole mitään muuta mahdollisuutta kuin voittaa tämä peli, Ahokas painottaa.

Tapparan ottelu alkaa sunnuntaina kello 19 ja TPS:n kello 18.

Lähde: CHL:n tiedote


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004