Colorado voitti St. Louisin joukkueiden pudotuspelisarjassa maalein 6-3 vieraskaukalossa. Voitto vei Coloradon 3-1 johtoon otteluvoitoissa. Ottelun suurin sankari oli kotiyleisön kauhuksi Nazim Kadri.

Kadri teloi, ainakin St. Lousin mielestä, huippuvireessä olleen maalivahti Jordan Binningtonin pelikyvyttömäksi kolmannessa ottelussa – sanktioita ei seurannut ja Kadri pelasi. Hyvin pelasikin, sillä mies teki ottelussa hattutempun.

St. Louis teki ensimmäisessä erässä johtomaalin ja tauolle mentiin kotijoukkueen maalin johdossa. Toisessa erässä Colorado iski neljästi ja Blueskin kahdesti. Kolmanteen erään mentiin siis Coloradon maalin etumatkalla. Kun ottelua oli jäljellä reilut kymmenen minuuttia, Kadri täydensi hattutemppunsa ja Mikko Rantanen teki tyhjiin loppulukemat.

St. Lousin puolelta David Perron teki kaksi maalia, mutta niillä ei tällä kertaa pitkälle pötkitty. Perron vahvisti kuitenkin asemaansa maalitilaston kakkosena Oilersin Evander Kanen jälkeen. Perron on nyt tehnyt yhdeksän maalia pudotuspeleissä.

Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki NHL:n pudotuspelit suorina lähetyksinä.