Nyrkkeilylegenda George Foreman kehottaa lajinvaihtoon: ”Conor McGregor on parempi iskijä kuin vapaaottelija”

Conor McGregorin paluu vapaaottelun UFC-kehiin ei ole sujunut aivan irlantilaisen odotusten mukaisesti. Edessä on toki todennäköisesti uusinta Dustin Poirieria vastaan ja lisäksi suunnitteilla on nyrkkeilyottelu ex-mestari Manny Pacquaioa vastaan.

McGregorin kohtalona taannoisessa Poirier-tappiossa olivat nimenomaan vastustajan potkut. Nyrkkeilylegenda George Foreman onkin nyt nostanut esiin kysymyksen, onko vapaaottelu sittenkään McGregorin paras laji.

– Tämä on McGregorin vaikea hyväksyä, mutta hän on parempi iskijä kuin vapaaottelija. Näkisin hänet nyt mieluummin nyrkkeilykehässä, Foreman sanoi Irish Timesille.

Foreman uskoo, että McGregorilla on todellinen mahdollisuus lyödä filippiiniläinen mestari Pacquaio. McGregor on nähty nyrkkeilykehässä aiemminkin, joten ihan pystymetsästä hän ei otteluun tulisi.

– Hän on jo tottunut nyrkkeilyyn, eikä tulee enää menestymään vapaaottelussa. Pacquaio on toki erittäin hyvä, mutta McGregor voi lyödä hänet nyrkkeilyottelussa – kunnon säännöt, kymmenen erää, hän voi voittaa.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta