C-lohkon toinen ottelu Norsunluurannikon ja Japanin välillä päättyi Norsunluurannikon 2-1 voittoon.

Molemmat joukkueet aloittivat ottelun melko varovaisesti ja ensimmäinen maalipaikka syntyi Norsunluurannikolle vasta kun peliä oli pelattu reilut viisi minuuttia. Oranssipaidat olivat hieman parempia ottelun alussa. Keisuke Honda tälläsi Japanin kuitenkin 1-0 johtoon joukkueen ensimmäisestä kunnon maalipaikasta noin vartin pelin jälkeen. Japani puolestaan alkoi hallita peliä osumansa jälkeen. Norsunluurannikko pääsi nopeasti takaisin peliin mukaan ja loi useita tilanteita Japanin päädyssä ensimmäisen puoliajan loppupuolella. Japani kuitenkin puolusti tiiviisti ja onnistui peittämään “Elefanttien” laukaukset todella hyvin.

Toisella jaksolla Norsunluurannikon puolustus häsläsi pariin otteeseen ja Japanille oli syntyä tilanteita. Noin tunnin pelin jälkeen ottelun penkiltä aloittanut Didier Drogba vaihdettiin kentälle ja välittömästi alkoi tapahtua. Ensin Wilfried Bony toi oranssipaidat tasoihin ja vain kaksi minuuttia myöhemmin Gervinho vei Norsunluurannikon 2-1 johtoon. Japanilla ei ollut toisella jaksolla oikeastaan yhtään hyvää maalintekopaikkaa. Norsunluurannikko onnistui pitämään Japanin lähes täysin aseettomana ja otti ansaitun voiton.

Norsunluurannikko kohtaa seuraavassa ottelussaan Kolumbian ja Japani Kreikan.