Nigeria tarrasi kiinni jatkopaikkaan, kun se kaatoi Bosnia ja Hertsegovinan 1-0.

Ottelu alkoi varsin vauhdikkaasti, mutta kumpikaan ei päässyt vaarallisille paikoille.

20. minuutin jälkeen alkoi kuitenkin tapahtua. Hienon syöttökuvion päätteeksi Bosnia ja Hertsegovinan Edin Dzeko pääsi nokikkain maalivahti Vincent Enyeaman kanssa ja ohitti hänet varmasti. Avustavan erotuomarin lippu oli pystyssä. TV;n hidastuskuvien perusteella Bosnia ja Hertsegovinalta vietiin selvä maali.

Vajaat kymmenen minuuttia edellisestä ja Nigeria siirtyi ottelussa johtoon. Emmanuel Emenike voitti kaksinkamppailussa Emir Spahicin ja pyyhälsi hänestä ohi, syötti maalille matalan pallon, josta Peter Odemwingie sijoitti pallon varmasti verkkoon.

Dzeko pääsi vielä ensimmäisellä puoliajalla uhkailemaan Nigerian maalia, mutta tauolle mentiin Nigerian johdossa.

Nigeria aloitti toisen puoliajan vahvasti ja tunnin kohdalla Bosnian maalivahti Asmir Begovic piti joukkuettaan pystyssä torjumalla Michael Babatunden ja Emeniken yritykset.

Bosnian päävalmentaja Safet Susic yritti hakea muutoksia joukkueensa peliin vaihtamalla muun muassa karsintojen maalitykki Vedad Ibisevicin kentälle, mutta huippupaikat olivat edelleen kortilla.

Bosnian paras tasoituspaikka tuli tuomarin antamalla lisäajalla, kun Dzeko pääsi laukomaan vapaasti rangaistusalueella, mutta Enyema torjui. Näin tappio tiesi Bosnian kisojen päättymstä ja Nigeria otti tärkeän voiton.