Turnauksen ensimmäinen maaliton tasapeli nähtiin, kun Nigeria ja Iran kohtasivat turnauksen tähän mennessä heikkotasoisimmassa ottelussa.

Ottelun alussa Nigeria piti peliään selkeästi hallussaan ja kahdeksannella minuutilla virheissä paidoissa pelanneet loivat vaarallisen paikan, kun Ogenyi Onazi pääsi Iranin puolustuksen harhasyötön jälkeen laukomaan, mutta pallo meni niukasti takakulmasta ohi.

Nigeria piti peliä hallussaan, mutta Iranin puolustus pysyi tiiviinä eikä Nigeria löytänyt murtopaikkoja. Ensimmäisen puoliajan paras paikka nähtiin Iranin toimesta. 34. minuutilla Iranilla oli huippupaikka siirtyä johtoon, kun Reza Ghoochannejhad pääsi puskemaan kulmapotkusta, mutta Vincent Enyeama torjui upeasti.

Toisella puoliajalla sama tilanne jatkui: Nigeria puski päätään Iranin seinään ja Iran haki erikoistilanteista ja terävistä vastahyökkäyksistä maalipaikkoja. Iran haki ratkaisua muutamaan otteeseen kaukolaukauksilla ja se oli vaarallinen erikoistilanteissa, mutta Nigeria ei pallonhallinnasta huolimatta löytänyt aukkoja Iranin puolustuksessa. Nigerian paras paikka tuli jo lisäajalla, kun Shola Ameobi pääsi kulmapotkusta puskemaan, mutta Mehrdad Pooladi puski pallon maaliviivalta väljemmille vesille. Näin joukkueet jakoivat avausottelussaan pisteet.