George Russell on ajanut hyvää ja tasaista kautta Mercedeksellä tämän vuoden F1-sarjassa. Nico Rosberg varoittaa häntä kuitenkin Lewis Hamiltonista.

Rosberg ja Hamilton ajoivat seitsemän vuotta tallikavereina Mercedeksellä. Kaksikko kävi kovaa kilpailua toistensa kanssa eivätkä välit olleet kaikkein lämpimimmät.

Mercedeksen valtakausi alkoi vuonna 2014, jolloin Hamilton kuittasi mestaruuden Rosbergin nenän edestä. Sama toistui seuraavana vuonna, mutta vuonna 2016 oli Rosbergin vuoro juhlia maailmanmestaruutta.

Tällä kaudella Hamilton on joutunut katselemaan tallikaverinsa perävaloja ensimmäistä kertaa sitten Rosbergin. Kauden yhdeksässä ensimmäisessä kilpailussa Russell on ajanut maalin aiemmin seitsemän kertaa.

Rosbergilta eivät ylisanat lopu arvioidessaan Russellin alkukautta.

– George on tehnyt loistavaa työtä. Ilmiömäistä miettien sitä kuinka vaikea autolla on ollut ajaa. Tehdä tasaista jälkeä, ajaa niin hyvin ja virheettömästä sekä saada aina kaikki siitä irti, on ollut häneltä loistavaa, Rosberg kehuu Saksan Sky Sportsin haastattelussa.

Hamilton sai myös vaikeaan kauteensa helpotusta ajaen kauden toisen palkintopallisijansa. Rosbergin mukaan osansa Hamiltonin viikonlopun ajosuorituksella oli myös Russellin hyvällä alkukaudella.

– Kuskikaksikko on niin kova, ihan uskomaton, mutta älkää antako minkään hämätä; Lewis vihaa intohimoisesti häviämistä tallikaverilleen, joten hän on ultramotivoitunut ja puskee sisäisesti kovaa.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.