NHL:n viime yön suomalaisonnistujia olivat maalivahdit Kaapo Kähkönen ja Juuse Saros. Sebastian Aho tehoili Carolinan voittoon.

Kähkönen piti maalinsa puhtaana torjuen yhteensä 28 kertaa San Josen voittaessa Montrealin puhtaasti 4-0. Juuse Saros venyi kiekon tielle yhteensä 34 kertaa, kun Nashville kaatoi jatkoajalla Anaheimin 2-1. Mikael Granlund sai syöttöpisteen Nashvillen voittomaaliin.

Aho syötti kaksi Carolinan osumaa, kun Carolina voitti Pittsburghin 3-2. Anton Lundell syötti yhden Floridan maaleista, mutta se ei riittänyt Panthersin taipuessa Calgarylle 2-6.

Aleksandr Ovetshkinista tuli NHL:n kaikkien aikojen eniten vierasmaaleja tehnyt pelaaja, kun hän latasi kaksi maalia Washingtonin voittaessa Vancouverin 5-1. Venäläinen on tehnyt vieraskentällä nyt 403 maalia ja ohitti Wayne Gretzkyn yhdellä osumalla.

Boston sen sijaan venytti kotivoittojensa putken jo ennätykselliseen 13 peräkkäiseen voittoon kauden alusta lähtien.

Los Angeles ja Seattle mättivät yhteensä 17 maalia, kun Seattle nappasi jatkoajalla 9-8-voiton. Maalimäärä on samalla NHL:n uusi ennätys jatkoajalle venyneessä ottelussa.

NHL:n viime yön tulokset:

Pittsburgh-Carolina 2-3 ja.
Montreal-San Josen 0-4
Boston-Tampa Bay 3-1
Philadelphia-Islanders 3-1
Nashville-Anaheim 2-1 ja.
Winnipeg-Colorado 5-0
Calgary-Florida 6-2
Vancouver-Washington 1-5
Los Angeles-Seattle 8-9 ja.

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.