NHL:n pudotuspeliparit valmiina – supertähti myöntää: ”Tämä on kova pala purtavaksi”

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Jarmo Kekäläisen johtama Columbus hiljensi monet epäilijät nappaamalla pudotuspelipaikan Toronton nenän edestä. Joonas Korpisalon huipputorjuntojen ja paikkojen hyödyntämisen seurauksena Toronton kohtalo oli tuttu: varhainen poistuminen kuvioista ennen Stanley Cup -kannun osoitteen ratkeamista. Columbus varmasti jatkopaikkansa voittamalla ratkaisevan viidennen ottelun maalein 3-0.

Toronton supertähti Auston Matthews ei pystynyt johdattamaan joukkojaan jatkoon.

– Se oli pienten marginaalien peli. Meillä oli paikkoja, mutta kiekko ei mennyt sisään. Tämä on kova pala purtavaksi. Tämä on todella iso pettymys, Matthews kertasi joukkueensa tuntoja ottelun jälkeen NHL:n sivuilla.

Columbus porskutti jatkoon ja saa vastaansa Tampa Bayn. Idän muissa pudotuspelipareissa kohtaavat Philadelphia ja Montreal, Washington ja Islanders sekä Boston ja Carolina.

Idässä kannujahtiin lähdetään seuraavin parein: Las Vegas-Chicago, Colorado-Arizona, Dallas-Calgary sekä St. Louis-Vancouver.

Pudotuspelit ovat vahvasti mukana V Sportin ja Viaplayn välittäminä. Viaplay näyttää palvelussaan kaikki kauden play-off -ottelut.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!