NHL:n pudotuspelijoukkueet yhtä vaille selvät

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL:n pudotuspelikarsinnat ratkesivat pitkälti perjantaina ja lauantaiaamuna. Vain yksi paikka on vielä ratkaisematta, sillä viidenteen otteluun venyi ainoastaan Toronton ja Columbuksen välinen sarja. Ja sekin näytti pitkään jo ratkenneelta, sillä Columbus johti ottelua kolmella maalilla, mutta Toronto teki peräti kolme maalia ilman maalivahtia ottelun lopussa ja neljännen jatkoajalla.

Islanders ratkaisi ensimmäisenä perjantaina jatkopaikkansa lähettämällä Aleksander Barkovin ja kumppanit lomille. Seuraavaksi oli Arizonan vuoro pudottaa Nashville – ottelu ratkesi vasta jatkoajalla, joten Juuse Saroksen, Pekka Rinteen ja Mikael Granlundin kausi päättyi niukasti tähän. Artturi Lehkosen voittomaaliksi jäänyt 1-0 osuma varmisti pudotuspelikarsintojen suurimman yllätyksen, sillä Montreal pudotti kestomenestyjä Pittsburghin jatkosta. Ottelu päättyi 2-0 Montrealille.

Yön peleissä Chicago voitti Edmontonin ja samalla Oilersin kausi päättyi tähän. Minnesotan kohtalo ratkesi jatkoaikatappioon Vancouverille lauantaiaamuna. Jää nähtäväksi, jäikö tämä ottelu Mikko Koivun NHL-uran viimeiseksi tai peräti koko uran viimeiseksi peliksi. Mikäli näin kävisi, jäisi aikakirjoihin Koivun viimeisen ottelun vajaat 15 minuuttia jääaikaa – tämä kertoo paljon siitä, ettei kapteeni kovin paljoa vastuuta saanut.

Pudotuspeleihin selvittivät tiensä siis Islanders, Arizona, Montreal, Chicago ja Vancouver. Jo aiemmin jatkopaikan olivat varmistaneet Calgary ja Carolina. Kahdeksas karsintojen kautta jatkoon menevä joukkue on Toronto tai Columbus.

Kahdeksan runkosarjassa parhaiten sijoittunutta joukkuetta ovat luonnollisesti mukana pudotuspeleissä. Joukkueiden väliset sijoitusottelut ovat vielä kesken.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!