19-vuotias Jack Eichel oli yksi viime vuoden nuorten MM-kisojen kohutuimmista pelaajista ja Buffalo Sabres varasi hänet numerolla 2 viime kesän draftissa. Nuori mies alkaa päästä vireeseen hiljalleen.

Eichel oli kentän kuningas, kun Buffalo rökitti Bostonin 6-3. Eichel teki kaksi maalia ja syötti kaksi. Se oli varmasti nuorukaiselle iso helpotus, sillä ennen yön ottelua hän oli kerännyt 34 ottelussa vaatimattomat tehot 9+7. Eichelin mukaan lyhyt joululoma piristi miehen vireeseen.

– Oli hienoa nähdä välillä perhettä ja ystäviä. Viime kuukaudet ovat olleet todella kiireisiä, välillä jopa liian tiukan oloisia. Kotona käynti oli minulle tärkeä. Näin vanhempani ja koko perheeni, ihmiset joiden kanssa olen aina elänyt. Se teki minulle henkisesti todella hyvää, Eichel perusteli huippuiskuaan ESPN:lle.

– Hänellä on ollut kauden aikana hyviä ja vähän huonompia hetkiä. Olemme nähneet häneltä loistavia otteluita ja sitten vaisumpia kovassa peliruuhkassa. Hän tuli pieneltä tauolta todella energisenä takaisin, kaveri oli todella terävä tänään, kehui Buffalon valmentaja Dan Bylsma.