New York Islandersin ja Buffalo Sabresin välisessä ottelussa yön NHL-kierroksella nähtiin todellista draamaa, kun Sabresin maalivahti Robin Lehner näytti venyttäneen yhden kauden komeimmista torjunnoista vain hieman yli minuutti ennen päätössummeria.

Sabres johti ottelua päätöshetkillä maalein 2-1, kun Islandersin Josh Bailey pääsi laukomaan kiekon kohti tyhjillään ammottanutta Sabres-maalia John Tavareksen loistavasta esityöstä. Lehner sai kuitenkin venytettyä räpylänsä kiekon tielle pitäen kiekon pois verkosta.

Lopulta tilanne tarkistettiin kuitenkin uudelleen seuraavalla pelikatkolla ja pitkän videotarkistuksen jälkeen tuomio oli, että kiekko oli ylittänyt maaliviivan ja Islanders tasoitti ottelun 2-2:een kotiyleisönsä edessä.

Islanders nousikin lopulta 3-2-voittoon jatkoajalla, kun Mathew Barzal osui jatkoajan vanhennuttua vain hieman yli minuutin.